logo_slatlem

Elektriske priser på Kia!

Nye Niro Plug-in Hybrid, Optima sw Plug-in Hybrid og Soul Electric har ekstra lave driftskostnader, er svært prisgunstige og er fulladet med utstyr. Kia har også Norges beste nybilgaranti på hele 7 år! 

Kia Niro Plug-in Hybrid

Niro Plu-in Hybrid deler det meste med salgssuksessen Niro Hybrid - den har samme høye komfort og utstyrsnivå, moderne løsninger, det siste innen sikkerhetsteknologi og kan trekke tilhenger på opptil 1300 kg. Når Niro leveres med ladbar Hybrid med hele 58 kilometer elektrisk rekkevidde, er det ingen tvil om at du får svært mye bil for pengene!   

Kia Optima sw Plug-in Hybrid

Optima sw Plug-in hybrid har virkelig fått frem superlativene i motorpressen. Ikke uten grunn - i stasjonsvognsegmentet står den fram som det kanskje aller smarteste kjøpet: Den er Gjerrig på forbruk, men raus med både plass og komfort - og med klassens lengste el. rekkevidde på hel 62 kilometer!    

Kia Soul Electric 

Soul Electric er Kias første helektriske modell og har siden introduksjon vært en av bestselgerne på det norske elbilmarkedet.  Nå har 2018-modellen kommet med lenge rekkevidde på opptil 250 km, gunstig pris, masse utstyr og romslig plass til fem personer - noe som gjør Soul Electric til et ekstra familievennlig elbil-alternativ!     


Kia Niro Plug-in Hybrid

Fra kun kr. 299.900,- *

Kia Optima sw Plug-in Hybrid

Fra kun kr.399.900,- *

Kia Soul Electric 

 Fra kun kr.229.900,-* 

Bestill prøvekjøring

Kia Niro Plug-in Hybrid
Kia Optima sw Plug-in Hybrid
Kia Soul Electric

Trenger bilen din service? 

Se pris og bestill her

Vi er stolte av å meddele at Kia Plug-in Hybrid biler gikk av med seieren i VGs store kåring av beste PLUG-IN test 20.September 2017. 

Se VGs store PLUG-IN test her!

Betingelser

*Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr 8.500,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om skrivefeil og avvik fra avbildede modeller. Reell rekkevidde avhenger av kjøreforhold og kjøremønster.